Vicces esküvői meghívó

Itt ötleteket találsz vicces esküvő meghívó képekre és szövegekre.

Úgy döntöttünk, hogy véget vetünk az „én sose adom be a derekamat” című fejezetnek és 2022. szeptember 23-án önként és dalolva összekötjük életünket.

Ezúton meghívunk Téged és a családodat, hogy legyetek szem-és fültanúja ennek a nem mindennapi eseménynek. Egyházi esküvőnket a Szent István király templomban tartjuk 14 órakor, majd 15 órakor a gyáli Polgármesteri hivatal anyakönyvvezetője előtt mondjuk ki a boldogító igent. Ezt követően féktelen mulatozásba kezdünk és számítunk ebben is rátok.

Vicces-esküvő-meghívó

Vicces esküvői meghívó

Vannak olyan pillanatok, amikor arra gondolunk bárcsak az egész világ osztozna az örömünkben. Mi ennél azért szűkebb körre gondoltunk…

2023. május 7-én 14 órától várunk Benneteket és családotokat a debreceni Polgármesteri hivatalban, majd 16 órától a Református Nagytemplomban tartandó eskütételünkre. A vacsora elfogyasztására 18 órától kerül sor a Hotelben, majd együtt táncoljuk végig az éjszakát. 

Telefonos visszajelzést kérünk az alábbi számra. 12/345 6789

Vicces-esküvő-meghívó
A kép forrása:http://bestpickr.com/funny-wedding-invitations

Vicces esküvői meghívó

Egyben kelünk? Egybekelünk!

Gyere velünk! Ünnepelünk! május 14-én 14 órakor összekötjük életünket az I. kerület házasságkötő termében. Ezt követő vacsorán és féktelen mulatozáson is szeretettel várunk Titeket!

Vicces-esküvő-meghívó
A kép forrása: http://bestpickr.com/funny-wedding-invitations

Vicces esküvői meghívó

Összeesküvés alapos gyanúja miatt Anna és Sándor ügyében a címzetteket a III. kerületi Polgármesteri hivatalba év június hó 11 napján 15 órára kitűzött vallomástételre, 16:30-kor a református templomba eskütételre és az azt követő vacsorára megidézem. Figyelmeztetem, ha az idézés ellenére nem jelenik meg és ezt alapos okkal előzetesen nem menti ki, vagy engedély nélkül távozik, illetőleg önhibájából olyan állapotban jelenik meg, hogy nem tud mélyen hallgatni, a család az elvezetését rendelheti el. Ha a határnapot önhibáján kívül mulasztotta el, a határnappal szemben 8 napon belül részvét, rajongói vagy kárörvendő levél postázására kötelezzük. A kiadvány hiteléül: Anna és Sándor összeesküvők 

A kép forrása: http://www.noivasortuda.com/2014/11/coletanea-fotos-criativas.html?m=1

Vicces esküvői meghívó

Kedves Családunk, Barátaink: Násznép!

Örömmel adjuk hírül, hogy elhatároztuk magunkat, összeházasodunk! Boldogan kötjük össze örökre életünk, kedves Rokonaink, lelkes Barátaink és a Magunk legnagyobb örömére.Szeretnénk, ha velünk együtt izgulnál, örülnél és ünnepelnél ezen a páratlan napon! Nagy szeretettel várunk 2022. szeptember 2-án 14 órakor a Rendezvényházban tartandó esküvőnkre és az azt követő lagziba.

Vicces-esküvö-meghívó
A kép forrása: https://9gag.com/gag/4282869