Esküvő meghívó szöveg

Esküvő meghívó szöveg

esküvó meghívó szöveg
esküvó meghívó szöveg

Hódolva a hagyományoknak és eleget téve az előzetes várakozásoknak, 2021. május.07-én 15 órakor összeházasodunk a debreceni Polgármesteri hivatalban, majd 17 órakor a Református Nagytemplomban.Ebből az alkalomból szeretettel meghívjuk Önöket esküvőnkre és az ünnepi mulatságra!

Esküvő meghívó szöveg

Közhírré tétetik, hogy nagyságos Erzsébet kisasszony és tekintetes István úr az Úr 2021. esztendejének május havának 14. napján15 órakor az I. kerületi Polgármesteri hivatalában örök hűséget fogadnak egymásnak, majd ezt megerősítik Isten és ember előtt a Mátyás-templomban.

Esküvő meghívó szöveg

Örömükre szolgálna, ha jelenlétével megtisztelné díszes ceremóniájukat.

Esküvő meghívó szöveg

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, legyenek velünk életünk legszebb perceiben, 2021. augusztus 18-án 16 órakor a IV. kerületi Polgármesteri hivatalának házasságkötő termében, majd 17 órakor a Református templomban tartandó esküvőnkön, és az azt követő ünnepi ceremónián!

Esküvő meghívó szöveg

Ilona, mint gyűrűs menyasszony és János, mint boldog vőlegény örömmel tudatjuk, hogy június 4-én 15 órakor a II. Kerületi Polgármesteri Hivatalban, majd 17 órakor a Szent Flórián templomban örök hűséget fogadunk egymásnak. Szeretnénk, ha megtisztelnétek bennünket a jelenlétetekkel, majd együtt mulatnátok velünk hajnalig.

Esküvő meghívó szöveg

A király legkisebb lányának Emmának kezét Imre lovag nyerte el. Kézfogójukra a népek messze földről érkeztek! Ezúton várjuk Önt és becses családját az Úr 2021. évének június havának 11. napján, hogy legyenek tanúik e neves eseménynek, melyen megpecsételik szerelmüket. 14 órakor az anyakönyvvezető előtt, majd 16 órakor a Szent László templomban töltjük el az eskü pillanatait. Ezt követően kezdődhet az örömteli vigasság a kastély dísztermében.

Esküvő meghívó szöveg

Örömmel értesítjük Önt és kedves családját, hogy örök hűséget esküszünk egymásnak, ezért szeretettel várjuk 2021. június 18-án 15 órakor a III. Kerület Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében, majd a Csillaghegyi református templomban tartandó esküvőnkön.

Esküvő meghívó szöveg

Úgy döntöttünk, hogy még szebbé varázsoljuk egymás életét, s e nemes napon, június 25-én házasságot kötünk. Szeretnénk, ha Ön és kedves családja osztozna velünk a nap örömeiben, izgalmaiban és megtisztelnének jelenlétükkel 14 órakor a VI. Kerület Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében majd 16 órakor a Fasori református templomban tartandó esküvőnkön, és az azt követő mulatságon.

Esküvő meghívó szöveg

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját július 2-án 15 órakor a XX. kerület Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében és 18 órakor a Klapka téri református templomban tartandó esküvőnkre.

Esküvő meghívó szöveg

Örömmel tudatjuk, hogy az Úr 2021. éve augusztus szent havának 9. napján Isten és ember előtt megpecsételjük nászunkat! Polgári esküvő kezdete: 15 órakor a VII. kerületi Polgármesteri hivatal házasságkötő termében. Templomi ceremónia kezdete: 17 órakor az Árpád-házi Szent Erzsébet-plébániatemplomban. Szeretnénk, ha ezen a számunkra oly fontos eseményen velünk lennének!

Esküvő meghívó szöveg

Megtiszteltetésnek vennénk Ön és kedves családja jelenlétét egybekelésünk alkalmából 2015. április 18-án 17 órakor a XXII. kerületi Polgármesteri hivatal házasságkötő termében és az azt követő vacsorán.

Esküvő meghívó szöveg

Örömmel tudatjuk, hogy megszületett döntésünk, miszerint szerelmünket és együttélésünket házassággal pecsételjük meg. Szeretettel meghívjuk Önöket, hogy vegyenek részt ezeken az ünnepélyes pillanatokon szeptember 16-án 14 órakor a VIII. kerületi Polgármesteri hivatalában. Ezt követően a Kedvenc étteremben vacsora vár bennünket, ahol zeneszó mellett szeretnénk minden szerettünkkel együtt mulatni.

Megjelenésükre feltétlenül számítunk!

Esküvő meghívó szöveg

Nagy örömmel hívjuk meg Önt és párját a XXIII. kerületi Polgármesteri hivatal házasságkötő termében szeptember 16-án 14 órakor tartandó esküvőjére, valamint az azt követő templomi szertartásra a Soroksári református templomban.

Esküvő meghívó szöveg

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, legyen velünk életünk legszebb napján, június 16-án 16 órakor a IX. kerületi Polgármesteri hivatal házasságkötő termében, ahol örök hűséget fogadunk egymásnak. A szertartásokat követően koccintsanak és mulassanak velünk a Csülök Csárdában.

Esküvő meghívó szöveg

Örömmel értesítjük Önt és kedves családját, hogy örök hűséget esküszünk egymásnak, ezért szeretettel várjuk 2022. május 6-án 14 órakor a kerületi Polgármesteri hivatal tartandó esküvőnre, majd a Várkertben tartandó vacsorára.

Esküvő meghívó szöveg

Örömmel értesítjük Önöket, hogy gyermekeink Krisztina és Csaba házasságot kötnek. Ezúton szeretnénk meghívni Önt és kedves családját 2022.május.13-án 14:00 órakor a XI. kerületi Polgármesteri hivatalban tartandó polgári szertartásra, és az azt követő templomi ceremóniára, melyet a Kelenföldi református templomban tartunk.

Mindenkit szeretettel várunk.

Esküvő meghívó szöveg

Örömmel tudatjuk, hogy az Úr 2022 évének június havában a 10. napon vecsési Polgármesteri hivatalban 15 órakor, majd a vecsési református templomban kimondjuk a boldogító igent. Szeretnénk, ha velünk lennétek ezen a szép napon, hogy szem- és fültanúi lehessetek életünk legfontosabb eseményének. Jó szokáshoz híven a szertartás után fergeteges mulatozásba kezdünk, melyen szintén számítunk Rátok.

Esküvő meghívó szöveg

Meghívják Önt és becses családját esküvőjükre, amelyre 2022 év június hónap 11. napján, 14 órakor kerül sor a balatonfűzfői Polgármesteri hivatalban.

Esküvő meghívó szöveg

Örömmel értesítjük Önt és kedves családját, hogy örök hűséget esküszünk egymásnak, ezért szeretettel várjuk június 27-én 15 órakor a Református Templomban tartandó esküvőnkre. Ezt követően szívesen látjuk Önöket az ünnepi vacsorán, mely a Csülök Csárdában lesz megtartva.

Esküvő meghívó szöveg

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, legyenek velünk életünk legszebb perceiben, szeptember 7-én a székesfehérvári Polgármesteri hivatalban 14 órakor tartandó esküvőnkön, majd 16 órakor tartandó Szent Sebestyén templomban és az azt követő vacsorán.