Esküvő meghívó

Az esküvői meghívó bemutatja a nagy napod részleteit, büszkén adhatod át, ez a ti napotokat vetíti előre. Állítsd össze a saját esküvői meghívódat, amely színben, dekorációban leginkább tetszik. Ezen a weblapon rengeteg ötletet találsz, hogyan tervezd meg, majd nyomtasd ki magadnak az esküvői meghívódat. A meghívók tervezését videókban mutatom be, ezek alapján meg tudod tervezni az ültetőkártyát, menükártyát, köszönőlevelet stb. Egyszerűen, könnyen használható programokban találsz esküvő meghívó mintákat. 

 

Ugye téged is idegesít, mikor fel van tüntetve a terméknél egy ár, de utána külön kell még szerkesztési, nyomtatási és mindenféle egyéb költségekkel számolnod? Vagy csak egyszerűen drágának tartod az esküvő meghívókat, ezekt Te is meg tudnád csinálni?

esküvő meghívó

Esküvő meghívó

Tervezd meg a saját elképzelésed szerint, vagy használd a videókban bemutatott sablont. Annyiszor módosíthatod, ahányszor csak akarod. Készítsd el a saját álommeghívódat!

A weblapon bemutató videókat találsz arról, hogyan tervezz online ingyen esküvő meghívót, illetve a Microsoft Office Word programban. A letölthető sablonokat személyre szabhatod, legyen a meghívó 2, 3 vagy 4 oldalas.

Érdemes kipróbálni a Canva Pro-t, amely korlátlan hozzáférést biztosít a sablonokhoz és a prémium, nagy felbontású képekhez. A csomag része az automatikus háttér eltávolító funkció is.

30 napig ingyenesen ki lehet próbálni, kattints a linkre: https://partner.canva.com/c/2623004/647168/10068

A link egy affiliate link, azaz ha ezen a linken regisztrálsz, számodra ugyanannyiba kerül a szolgáltatás, de én jutalékot kapok utána. Köszönöm szépen, ha regisztrálsz a linken. A regisztráció során meg kell adni a bankkártya adatokat is, de a 30 napos lejárat előtt értesít és le tudod mondani a szolgáltatást.https://www.youtube.com/watch?v=en1-Hoxw8Ighttps://www.youtube.com/watch?v=W9UypCxXDSkhttps://www.youtube.com/watch?v=5POASrFrMdo&t=1shttps://www.youtube.com/watch?v=G2SPjL1X5rY&t=1s