Ültetőkártya olcsón

Az ültetőkártya egy apró kis része az esküvői előkészületeknek. Általában elég a szervezés utolsó szakaszában, az esküvő előtt 2-3 héttel véglegesíteni, amikor már megvan a pontos vendéglétszám. Az ültetőkártya az esküvői kiadások között is kicsiny rész foglal el, mégis belekerül néhány ezer forintba, ha ezt nyomdából vásárolod.

Ültetőkártya olcsón

Ültetőkártya olcsón, nézd meg az alábbi videókat, ahol megmutatom, hogyan tudsz esküvői meghívót és ültetőkártyát tervezni online ingyen. A tervet bárhol kinyomtathatod, otthon, papírboltban, nyomdában stb. Így az ültetőkártya olcsó és egyedi lesz, teljesen illeszkedik a meghívóhoz és az esküvői designhoz. 

Ültetőkártya olcsón​

Az ültetőkártya olcsón beszerezhető, ha hónapokkal előre gondolkodsz és megrendeled pl. E-bayről, vagy Aliexpressről. Ennek a legnagyobb hátránya, hogy saját kezűleg kell ráírni a neveket és hidd el, péntek este elég nagy macera még ezt is megcsinálni a rengeteg egyéb teendő mellett. 

Az ültetőkártya mérete pl. 100 mm széles és 180 mm magas, mert a hosszabbik felén félbe kell hajtani. Csak az egyik oldalára kerül szöveg.