Ültetőkártya olcsón

Az ültetőkártya egy apró kis része az esküvői előkészületeknek. Általában elég a szervezés utolsó szakaszában, az esküvő előtt 2-3 héttel véglegesíteni, amikor már megvan a pontos vendéglétszám. Az ültetőkártya az esküvői kiadások között is kicsiny rész foglal el, mégis belekerül néhány ezer forintba, ha ezt nyomdából vásárolod.

Ültetőkártya olcsón

Ültetőkártya olcsón, nézd meg az alábbi videókat, ahol megmutatom, hogyan tudsz esküvői meghívót és ültetőkártyát tervezni online ingyen. A tervet bárhol kinyomtathatod, otthon, papírboltban, nyomdában stb. Így az ültetőkártya olcsó és egyedi lesz, teljesen illeszkedik a meghívóhoz és az esküvői designhoz. 

Érdemes kipróbálni a Canva Pro-t, amely korlátlan hozzáférést biztosít a sablonokhoz és a prémium, nagy felbontású képekhez. A csomag része az automatikus háttér eltávolító funkció is.

30 napig ingyenesen ki lehet próbálni, kattints a linkre: https://partner.canva.com/c/2623004/647168/10068

A link egy affiliate link, azaz ha ezen a linken regisztrálsz, számodra ugyanannyiba kerül a szolgáltatás, de én jutalékot kapok utána. Köszönöm szépen, ha regisztrálsz a linken. A regisztráció során meg kell adni a bankkártya adatokat is, de a 30 napos lejárat előtt értesít és le tudod mondani a szolgáltatást.


Ültetőkártya olcsón​

Az ültetőkártya olcsón beszerezhető, ha hónapokkal előre gondolkodsz és megrendeled pl. E-bayről, vagy Aliexpressről. Ennek a legnagyobb hátránya, hogy saját kezűleg kell ráírni a neveket és hidd el, péntek este elég nagy macera még ezt is megcsinálni a rengeteg egyéb teendő mellett. 

Az ültetőkártya mérete pl. 100 mm széles és 180 mm magas, mert a hosszabbik felén félbe kell hajtani. Csak az egyik oldalára kerül szöveg.

ültetőkártya házilag
ültetőkártya szerkesztő program
olcsó ültetőkártya
esküvői ültetőkártya házilag
ültetőkártya nyomtatás
házilag ültetőkártya sablon
ültetőkártya szerkesztés
ültetőkártya készítés online
ültetőkártya sablon
ültetőkártya szerkesztő
ültetőkártya nyomtatás házilag
ültetőkártya
esküvői ültetőkártya
eskuvoi ultetokartya
ültetőkártya készítés
esküvő ültetőkártya

ultetokartya
ültetőkártya minta
ültetőkártya esküvőre
ültetőkártya saját kezűleg
ültetőkártya ötletek

egyedi ültetőkártya
esküvői ültetőkártya minta
esküvői ültetőkártya ötletek
ültető kártya
szerkeszthető ültetőkártya
esküvői kártya